Meteen naar de inhoud

LAADOPLOSSINGEN
voor elektrische voertuigen

Laadoplossingen voor elektrische voertuigen bieden zich aan in verschillende vormen. We kennen vooreerst een verschil tussen thuis- en openbaar laden. Deze oplossingen zijn op vandaag meestal AC laadoplossingen met een bereik tussen de 3,7kW en 22kW. Ook onze KMO en industriële klanten vinden een oplossing voor hun wagenpark binnen dit segment. 

Daarnaast zijn de meest moderne elektrische voertuigen uitgerust om “snel”-laden toe te laten hetzij in verschillende snelheden afhankelijk van de producent van het voertuig en de batterij technologie “onboard”. Onze DC laadstations kennen een bereik van 50kW tot 270kW.

Voor ieder gewenste laadoplossing hebben we een specifiek laadstation in ons gamma al dan niet gekoppeld aan bepaalde services en onderhoud.Om U een gewaarborgde kwaliteit aan te bieden hebben we producenten van laadoplossingen als partner dit zorgt ervoor dat U steeds kan rekenen op gerichte technische ondersteuning en nazorg.

Voorafgaand aan de installatie voorzien we een audit bij de klant/prospect om de verschillende mogelijkheden en oplossingen te bespreken. Hierdoor bieden we aan de klant een correcte, transparante en gepersonaliseerde offerte en installatie aan. Een belangrijk onderdeel van onze strategie.

Heeft U vragen ivm elektromobiliteit en/of laadoplossingen aarzel dan niet contact met ons op te nemen, dit kan via volgend contactformulier.